اینوریدر جایگزینی برای گوگل ریدر

در این مدتی که گوگل،  سرویس گوگل ریدر رو بسته همگی به دنبال یک فیدخوان مناسب می گردن به چند دلیل : ۱-جایی باشه تا فیدهاشونو به راحتی گودر بخونن ۲- دوستان گودری خودشون رو در اونجا پیدا کنن ۳-مانند گودر قدیم قابلیت اشتراک گذاری و لایک داشته باشه و …..

از سایتایی که می تونن جایگزین گوگل ریدر باشن میشه به سایتای زیر اشاره کرد:

http://theoldreader.com
https://www.inoreader.com
http://feedly.com
https://www.commafeed.com
http://syndifeed.com
http://www.rssdose.com
http://www.skimr.co
http://feedspot.com
http://www.newsblur.com
http://flipboard.com
http://www.feedreader.com
http://www.netvibes.com or  http://www.bloglines.com
http://goodnoows.com
و www.feeddemon.com

از میان سایت های بالا میشه به اولدریدر ، اینوریدر ، و فیدلی اشاره کرد. شبیه ترین سایت به گودر ، فیدخوان اولدریدر هست. هم قابلیت جستجوی دوستانتون رو داره هم اشتراک گذاری. ولی از سرورهای ضعیفی برخورداره که در حین کار قطعی زیادی داره. فیدلی  هم چند گزینه خوب دارد، هم ظاهر جدید هم سرعت بالا و هم اپلیکیشن برای گوشی ها اما از ضعف هاش مسلما شبیه نبودن با گوگل ریدره از همه لحاظ (اشتراک گذاری . لایک ..)

ولی اینوریدر برای من مفیدتر بود. اولین دلیلش سرعت خوب دوم شباهتش به گودر سوم پیدا کردن دوستانتون و اشترک گذاری با دوستان و رایگان بودن و….. ولی ضعف هایی هم داره مثل نوت نداشتن هم به صورت مستقل هم هنگام ریشیر که اینم انتظار میره با بروزرسانی هایی که این سایت هرروز داره این مشکل هم برطرف شه.

الانم می خوام چندتا نکته برای آشنایی بیشتر با اینوریدر به صورت تصویری بگم:

1

۱-از این قسمت می تونید وارد قسمت تنظیمات بشید

۲-بعد از پرکردن اطلاعات و تغییر پسورد از این قسمت می تونید آواتار گوگل پلاس یا فیسبوک رو برای اینوریدر انتخاب کنید. نکته جالب با تغییر آواتار در پلاس یا فیسبوک آواتار اینجا هم تغییر می کند

2

۳- برای پیدا کردن دوستان یا فالوئر های سابق در گودر می تونید در این قسمت شناسه‌شو بنویسید و اد کنید. بدیش اینه که حتما باید عین شناسه نوشته شه.

3

۴-در اینجا اگر فایل بکاب گودر رو دارید می تونید داخل اینو رید ایمپورت کنید. نکته جالب اینه که نت های ارسالی در گودر رو هم می تونید در اینجا ببینید.

4

۵- خب می دونید دیگه ، لایکه

۶- اشتراک با دوستانتون

۷- نظر گذاشتن . نکته ای که در اینجا مهمه تغییریه که اینو ریدر در اشتراک گذاری انجام داده. اونم اینه که وقتی شما یک پستی رو با دیگران به اشترک می ذارید، اگر فرد دیگر پست به اشتراک گذاشته شده‌ی شما رو به اشتراک بذاره ، ریشیر نمیشه در حقیقت همان اصل پست هست که دس به دس می چرخه و این باعث می شه ما نظرات کسانی رو که ادشون نکردیم رو هم ببینیم و جواب بدیم. امیدوارم مطلب و رسونده باشم.

5

۸-اضافه کردن فید جدید

۹-مدیریت بر فیدها ، فولدرها، تگ ها، و همچنین ویرایش و حذف و جابجایی آنها

6

۱۰- از این قسمت هم می تونید تغییر پوسته بدید روز به روز هم پوسته های جدیدی اضاف میشه

در پایان باز هم می گم اینوریدر هر روز بروزرسانی می شه ، شاید یه روز به ایده المون تبدیل شد.

 

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *